Träningshelg med SCKs damer

I helgen kör vi träningshelg med SCKs damer, det är egentligen första gången vi cyklar med varandra. Vi blev hela 12 tjejer till start vilket var jätteroligt. Det finns ett elitlag med 10 cyklister och ett utvecklingslag med ungefär lika många så vi är ju ganska många. Det märktes att vi var lite ojämna så den lugna rundan blev nog inte så lugn för exakt alla men jag tyckte det gick hyfsat ändå. Tar ju ett tag innan man känner varandra.

Vi körde 3h ute på Lovön och Färingsö och för mig som har cyklat där ute ungefär sjuhundramiljoner gånger (minst) så var det skönt med några nya grusvägar. Det blev några avstickare på Färingsö som jag aldrig kört innan och det var faktiskt väldigt roligt att hitta nya vägar där ute. Sen var ju leran väldigt tungcyklad men det är ju en annan sak. Kändes jättehärligt med lite sol och socialcykling, en perfekt dag.
image2-1
Foto: Therese S

IMG_1357-1
Foto: Erik S

IMG_1359-1
Foto: Erik S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tyvärr så är det ju rätt tydligt för egen del att dålig träning under senhöst/jul satt sina spår. Men det är inte så mycket att göra åt det mer än att fokusera framåt, går inte att styra så mycket över segdragna återkommande förkylningar.

Det kommer bara bli bättre och bättre och starkare och starkare framöver. Jag har inga förhoppningar om att göra några stordåd på mina planerade tävlingar, men det vore roligt att åtminstone kunna bidra med något till laget. Det vore hemskt tråkigt om man bara ska vara kanonmat varje gång. 10 april är första start så det är en bra stund kvar tills dess vilket känns väldigt skönt. Men först väntar mer härlig vintercykling och en lång vistelse på Mallorca där benen ska få många mil och förhoppningsvis skärpa till sig.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
För egen del blev det 85 km och årets längsta tur, jag cyklar ju mest MTB såhär års och då blir det betydligt kortare rundor eftersom jag cyklar mest teknisk stig.

Imorgon blir det 3h ute i Hellas och det ska bli roligt med lite nya vägar, äntligen! Hoppas på att regnprognosen ändrar sig bara så vi kan få njuta av lite sol åtminstone.

Leave a Reply