Lördagsmys = snöcykling!

Nackdelen med vintercykling är ju att man behöver klä på sig så mycket, det är lager på lager och prylar och gud vet vad. Senaste tiden har det varit så kallt så då kör jag tre lager. Fördelen med att det börjar tina upp är att man åtminstone kan skala av, idag var det bara 3-4 minus och jag brukar dra smärtgränsen för 3 lager närmare 8-10 minus så idag var det bara två lager som skulle på. Dessutom inte dubbla lampor eftersom det vankades cykling i dagsljus, bara en sån sak liksom?

Återigen blev det ett besök på Järvafältet, kan tyckas långrandigt men varför bryta ett vinnande koncept? Det är dessutom trevligt sällskap där ute så det gör det ju än roligare att cykla just där. Nästa helg blir det dock cykelhelg med SCK så då blir det förhoppningsvis något annat än Järvafältet, eller åtminstone totalt andra människor.

Idag blev det dryga 20 km och 2h i sadeln ungefär. Det kanske inte låter så mycket men för en gammal avdankad 30-åring som varit förkyld i “typ” flera månader så är det fortfarande precis lagom. Jag vill inte bli sjuk igen så lagom är bäst! Så det så!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens bästa var kanske turen vi tog ut på Översjön uppe på Järvafältet, cykla på frusen sjö är ju så roligt. Jag vet inte varför det är så roligt, men det bara är så. Eftersom sjön är så liten så kändes det väldigt säkert också, ska mycket till innan man går igenom nu (nog för att jag väger mer än 50 kg men inte 5000 kg liksom).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det blev en förhållandevis lugn tur idag vilket var skönt, senaste gångerna vi kört här ute så har det varit betydligt mycket flåsigare och tröttare ben. Nu kändes det bara bra och mysigt, en perfekt start på helgen med andra ord.

Förhoppningsvis blir det en kort tur långfärdsskridskor för att runda av dagen och sen är det bara börja pressa limen och trycka i sig en välförtjänt Mojito!

Leave a Reply