Stockholm CK – Ny kostym

En av tjusningarna med Stockholm CK är att det verkar komma en ny kläddesign varje år (eller nu är ju klubben väldigt ny, men om man tänker hela vägen från Swedbank, Rejlers, SCK 2015 och SCK 2016 så är det ju faktiskt 4 helt olika designer).

Här är tävlingsdräkten, jag tycker den är snygg, sambon tycker vi ser ut som tyska landslaget. Visst är det lite tyskt över färgerna, men jag tycker det är snyggt ändå, enkelt och stilrent och snygga färger som passar med varandra. Dessutom passar det min cykel också, är inte de det viktigaste egentligen?
Svart_SCK2016

Som om inte det vore nog så finns två andra färgkombinationer att välja på också. Den blåa är tänkt för motionslopp, så man får t.ex. inte tävla i den. En cykelklubb kan ju bara registrera en design hos Svenska Cykelförbundet och det är den man måste ha när man tävlar. Men ska man inte tävla så kan man ju ha hur många olika färgkombinationer som helst, varför begränsa sig? Jag tycker den här är snyggast! Blue_SCK2016

Den vita är mer till för fincykling, jag har aldrig haft på mig ett par vita cykelbyxor förut så vi får se hur det går. Jag är rätt så duktig att smutsa ner mig när jag cyklar så vi får se om jag kan behålla stilen eller om vitt är överkurs för mig. Egentligen tycker jag att cykelbyxor ska vara svarta/mörkblåa men vitt kanske kan funka, vi får se när kläderna kommer hem om det ser bra eller dåligt ut. Förhoppningsvis ser det ok ut.White_SCK2016
Kul ska det bli med massa nya kläder i alla fall, man kan aldrig få för många cykelkit!

Och miljonfrågan, hur går det med förkylningen då?
Idag vågade jag mig äntligen till gymmet, några dagar senare än tänkt, lite hosta och slem kvar i systemet men inte så farligt. Körde lite styrka och inga högpulsövningar och det gick bra. Så, nu kanske jag kan anse mig frisk snart? Håll tummarna för att det här var den enda förkylningen jag behöver brottas med under 2016 …….. . . . .

Leave a Reply