Nu byter jag klubb!

2018 tackar jag Stockholm CK för de åren som varit och tackar för mig. Jag vet inte om jag gjort så mycket väsen av mig förvisso men jag har ändå varit med hela vägen från 2013 när det började med en ihopslagning av Lidingö SUB8:30 och Farsta SUB8:30 på Vätternrundan. Året därefter blev det Swedbank, sedan Team Rejlers och därefter Stockholm CK. En resa har det varit men nu blir det andra saker framöver (inte för att det är något fel på klubben, utan mest för att medlemsavgiften på 3500 kr inte är för mig). Jag cyklar ju knappt med klubben så det känns onödigt att fortsätta vara medlem!

Dessutom, kanske desto bättre nyheter, så har jag anslutit mig till cykelklubben Team Utan Gränser som mitt största (och enda) fan Mr Hübner är fader till.

Om jag ändå ska vara med i en klubb så varför inte vara med i en som kostar rimligt med pengar och faktiskt gör lite nytta samtidigt? Klubben samlar in pengar till Läkare utan gränser vilket känns som ett behjärtansvärt ändamål.

Jag tänkte dessutom att jag skulle härma klubbkamrat Magnus genom att donera 1 kr per cyklade km under 2018! Jag är rätt dement av mig men jag hoppas att jag ska kunna komma ihåg mitt löfte under 2018 så jag inte sitter här och ljuger. Att göra en månadssammanställning som Magnus gjort verkar som en rätt bra sak för att hålla reda på vad jag lovat! Oavsett så ska det bli roligt att vara medlem i en lite avslappnad cykelklubb framöver, kanske kan jag till och med cykla mer än årets 300 mil!

Leave a Reply