2018 visar sig från sin sämsta sida

Invigde 2018 idag med en MTB-runda i och runt omkring Nackareservatet. Jag hade ju sett innan på väderprognosen att det fanns risk för regn men att det skulle typ spöregna majoriteten av rundan kanske jag inte räknat med. Måste erkänna att det är så himla tråkigt med det gråa och urusla vädret vi har nu för tiden. Är det inte regn så är det moln och grått, grått, grått och ännu mer grått. Solen syns väl en gång varannan vecka max och annars är det grått och mer grått som finns att avnjuta.

Förutom att jag var klädd för vintercykling och inte regncykling så var det ändå en fin runda. Jag frös lite väl om händerna på slutet eftersom handskarna var genomblöta, jag borde tagit mina Sealskinz-handskar som är vattentäta men tänkte ju inte så långt.

Förhoppningsvis blir det bättre väder imorgon (antagligen inte, men hoppas kan man ju)

Leave a Reply