En väldigt kort förkylning senare

När jag blir sjuk så hänger det i i flera veckor och jag blir alltid döförkyld. Men jag kan ha upplevt tidernas märkligaste och kortaste förkylning precis. Det började i söndagskväll, började bli snuvig och känna mig väldigt seg. I måndags vaknade jag jättesnuvig och jätteförkyld, gick till jobbet ändå och snörvlade mig igenom dagen. Hem och dog i soffan och mycket sömn. Igår började det istället vända och bli bättre igen och idag skulle jag nästan definiera mig som helt frisk. Helt sjukt, aldrig varit med om kortare förkylning. Hoppas bara att den verkligen gått över helt och inte kommer tillbaka direkt igen. Tränar inte idag bara för att men egentligen skulle jag nog kunnat, tar en dag extra off ändå!

Här är lite bilder från lite turer i förra veckan! Jag fick stor brist på fantasi och drog några repor på Lovön nu igen, nog för att det är fint där ute och så men jag är ändå lite trött på att harva exakt samma vägar så nästa gång får det bli Hellas eller något istället!

Leave a Reply