Skam den som ger sig!

Trodde ni att jag hade gett upp redan? Det kan man ju tänka sig, över en vecka sedan senaste cykelturen men jag skyller på att min mor var här på besök halva förra veckan och att det därför var svårt att hinna ut på tur. Snart är det ju julledigt i nästan 2 veckor så då kan jag kompensera genom att cykla var och varannan dag som tur är!

Idag unnade jag mig en lunchtur och det var verkligen jätteskönt att komma ut. Ibland kan jag känna visst motstånd mot att gå ut och cykla, jag vet inte riktigt varför, känslan är “jag vill inte” fast jag vet att jag ju tycker om det och alltid mår bra av det. Det hjälper hur som helst att påminna sig själv om att det är härligt, jag mår bra av det och jag tycker om det när jag väl sitter på cykeln. Så, bara jag tar mig ut så rullar det på sen!
Lite tråkigt dock att det var så mycket is här och var i skogen, jag tog MTB:n för att vara på den säkra sidan och det gick utan problem men det kändes lite osäkert här och var. Jag hoppas det kommer lite mer snö snart för det är himla tråkigt att snart ha julafton och det fortfarande är grått och tråkigt ut. Bara det lägger sig lite snö så blir det så himla mycket mysigare och ljusare och allt känns vackrare och bättre!

Dagens tur gick ut på Ekerö och ett varv på Knalleborgs 10km:are, rundan blev totalt 45km och det kändes både lagom och så himla skönt att komma ut mitt i arbetsdagen!

Nu är det bara 1 dag kvar innan jag går på julledigt och det ska bli så himla skönt!

Leave a Reply