Videobevis från skogen

Jag hade med mig min actionkamera i förra veckan på en av rundorna, jag tänkte att det kunde vara lite roligt att fånga lite vintercykling på film. Jag vet inte om resultatet blev så bra som jag tänkte att det skulle bli, det blir ju lite lätt med vibrationer när man cyklar på snö så filmandet blir lätt skakigt.

Men det kanske visar lite på hur himla mysigt det är ändå (det börjar dock gå över gränsen snart med mysandet, korvgrillning har nämnts efter helgens upptäckt i skogen. Låter inte alls tufft och hårt ju!!).


Här i slutet av 10 km´s spåret ute i Knalleborg, Ekerö!


Sen var det viktigt att föreviga på film när Batman blir omcyklad av en tjej uppför… mycket viktigt poängterande!

Det är ändå lite roligt att bevara små utvalda delar av sina cykelturer på film, även om det är helmörkt och man är mitt i skogen!

2 thoughts on “Videobevis från skogen

Leave a Reply