Ny artikel publicerad – Våga vintercykling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min senaste artikeln ligger nu uppe på Cykla och den här gången är det “Våga vintercykling!” som är temat. Tyvärr är det ju inte mycket till vinter kvar i just Stockholmsområdet men det kanske finnas andra delar av Sverige som har lite mer snö.

Vintern har hittills varit perfekt för vintercykling i och med att det varit så lite snö och inte så kallt. Jag kan villigt erkänna att kryper termometern under -10 grader så tar det emot även för mig. Kanske mest för att jag fryser tårna av mig och mina lungor är lite känsliga och inte gillar kalluft i stora mängder.

En värmeväxlare har jag aldrig provat men det kanske vore något? I år har ju behovet inte funnits för det har ju knappt funnits några dagar där temperaturen understigit 10 minus. El-sulor och el-sockar har jag också, och dom funkar hyfsat, men i år har det inte behövts utan det har fungerat ändå.

Så, ut och cykla med er och sluta hitta på ursäkter.
Skog, natur, lugn och tystnad är mycket trevligare än att stirra på samma fläck i väggen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply